bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Treg / Vend tregtar. Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni përsëri bimët tuaja Invest in Cannabis - Kjo do të thotë që impiantet kanë një vlerë të rishitjes në çdo kohë dhe mund t'u shiten palëve të tjera të interesuara nga komuniteti në çdo kohë.


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Prandaj është e mundur të shesësh dhe tregtosh bimët e tua palëve të tjera të interesuara në këtë vend / treg tregtar.: Opsioni i dytë është blerja e bimëve të tyre nga partnerë të tjerë - shitja dhe blerja është e mundur CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - CannerGrow Treg / Vend tregtar. Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni përsëri bimët tuaja Faqja e uljes Cannerald - CannerGrow Treg / Vend tregtar. Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni përsëri bimët tuaja
Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   Treg

Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni bimët tuaja

Çdo partner që zotëron bimë në një nga dhomat e rritjes (jo bimë para-shitjes) mund të ofrojë bimët e tyre për shitje në treg. Kjo do të thotë që impiantet kanë një vlerë të rishitjes dhe mund t'u shiten palëve të tjera të interesuara nga komuniteti.
Tregu u ofron partnerëve mundësinë e blerjes së impianteve direkt - pa pasur nevojë të presin për fazën e para-shitjes.

Të gjitha bimët e listuara në treg vijnë nga dhoma për rritje që janë tashmë në veprim.

Si funksionon blerja?
Pasi të blini një fabrikë në treg, duhet t'i dërgoni paratë direkt tek shitësi. Ju nuk mund të paguani me bilancin e llogarisë tuaj CannerGrow. Pasi pronari i uzinës të ketë marrë paratë, ai duhet të konfirmojë marrjen e pagesës. CannerGrow nuk lejohet të sigurojë paratë si ndërmjetës. Sidoqoftë, në rast mashtrimi, CannerGrow do të bllokojë impiantin dhe do të përpiqet të zgjidhë rastin.

Cilat janë kushtet për shitjen e një bime?
 • Vetëm bimë me 3 yje mund të shiten ose blihen.
 • Bimët duhet të kenë përfunduar të paktën 3 cikle të rritjes.
 • Secili shitës mund ta përcaktojë vetë çmimin e shitjes.
 • Blerja / shitja zhvillohet ndërmjet blerësit dhe shitësit (shitje private).
 • Nuk ka komisione direkte për upline pasi komisioni i shitjeve tashmë është paguar për impiantet dhe është një shitje private.
 • Komisionet e ardhshme të korrjes do t'i paguhen linjës së pronarit të ri.
 • Kur dikush vendos bimët (et) e tyre në treg, të korrat nuk do të shpërndahen për ciklin aktual të rritjes në të cilin janë.
 • Çmimi i shitjes mund të paguhet në BitCoin ose me transfer bankar. Shitësi vendos nëse do të pranojë vetëm njërën nga dy opsionet e pagesës ose të dyja. Kjo është e lehtë për tu parë në treg.
 • Si shitësit ashtu edhe blerësit duhet të verifikohen në nivelin 2 për transaksionet bankare (jo për transaksionet Bitcoin).
 • Ju mund të përdorni një maksimum prej 1 bime në të njëjtën kohë.
 • Ju mund të blini vetëm aq shumë bimë nga partnerë të tjerë në treg sa keni blerë vetë nga kompania.


Kur fillon cikli i rritjes së një bime të blerë në treg?
Rritja aktuale në vazhdim do të ndalet për këtë fabrikë. Rritja e parë fillon pas ciklit aktual të rritjes. Kjo varet nga statusi aktual i rritjes dhe mund të zgjasë nga 1 deri në 3 muaj.

A ka ndonjë tarifë të fshehur për një tregti?
Nuk ka tarifa të fshehura as për blerësin dhe as për shitësin. E vetmja gjë është që rritja aktuale do të anulohet dhe do të duhet të prisni për fillimin e ardhshëm të rritjes në dhomën ku ndodhet bima juaj e blerë.

Përmes vlerësimit të fshehur të besimit:
Ekziston një rezultat i fshehur i besimit që bie nëse nuk arrin të paguash për një fabrikë që ke blerë ose nëse nuk arrin të verifikosh një fabrikë të shitur pasi ke marrë paratë. Një rezultat i ulët i besimit mund të çojë në kufizime të tregut.

CannerGrow Treg / Vend tregtar. Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni përsëri bimët tuaja - Blerja dhe shitja - Me tregun, çdo partner ka mundësinë të dalë në çdo kohë dhe të shesë bimët e tij. Palët e interesuara që dëshirojnë të hyjnë direkt dhe nuk duan të presin për shitjen paraprake janë sigurisht të gatshme të blejnë impiantet e ofruara menjëherë.


CannerGrow -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar - cannabis participation
shqiptar - erarn money in cannabis

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Çdo partner që zotëron bimë premium në një nga dhomat e rritjes (jo bimë para-shitjes) mund të ofrojë bimët e tyre për shitje në treg. - Qendra tregtare u ofron partnerëve të interesuar Cannerald mundësinë e blerjes së impianteve direkt pa pasur nevojë të presin për fazën e para-shitjes - tregtimin, blerjen dhe shitjen. : CannerGrow Treg / Vend tregtar. Këtu mund të blini bimë nga partnerë të tjerë ose të shisni përsëri bimët tuaja !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Tregu CannerGrow është një platformë tregtare për blerjen dhe shitjen e bimëve ekzistuese të kanabisit. Partnerët mund të tregtojnë këtu dhe të blejnë nga partnerë të tjerë ose të shesin bimët e tyre përsëri.