bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow piactér / kereskedési hely. Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy újra eladhatja saját növényeit Invest in Cannabis - Ez azt jelenti, hogy az üzemek bármikor rendelkeznek viszonteladási értékkel, és bármikor eladhatók a közösség más érdekeltjeinek.


vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,
Így lehetséges a saját növényeinek eladása és kereskedése más érdekelt felekkel ezen a kereskedelmi központon / piactéren.: A második lehetőség az, hogy növényeiket más partnerektől vásárolják meg - mind az eladás, mind a vásárlás lehetséges CBD, THC, Grow Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország,
Főoldal - CannerGrow piactér / kereskedési hely. Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy újra eladhatja saját növényeit Cannerald nyitóoldal - CannerGrow piactér / kereskedési hely. Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy újra eladhatja saját növényeit
Website Tracking

+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   


+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   Piactér

Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy eladhatja saját növényeit

Minden partner, akinek növényei vannak az egyik termelőhelyiségben (nem előzetes üzemek), felajánlhatja növényeit a piacon. Ez azt jelenti, hogy az üzemek viszonteladási értékkel rendelkeznek, és eladhatók a közösség más érdekeltjeinek.
A piac felajánlja a partnereknek a növények közvetlen megvásárlásának lehetőségét - anélkül, hogy megvárnák az eladás előtti fázist.

A piacon felsorolt ​​összes növény a már működő termelőhelyiségekből származik.

Hogyan működik a vásárlás?
Miután vásárolt egy növényt a piacon, el kell küldenie a pénzt közvetlenül az eladónak. Nem fizethet a CannerGrow fiókegyenlegével. Miután az üzem tulajdonosa megkapta a pénzt, vissza kell igazolnia a befizetés kézhezvételét. A CannerGrow nem biztosíthatja, hogy a pénzt közvetítőként biztosítsa. Csalás esetén azonban a CannerGrow zárolja az üzemet, és megpróbálja megoldani az esetet.

Milyen feltételek vonatkoznak egy üzem értékesítésére?
 • Csak 3 csillagos növényeket lehet eladni vagy megvásárolni.
 • A növényeknek legalább 3 növekedési ciklust kell teljesíteniük.
 • Minden eladó maga határozhatja meg az eladási árat.
 • A vétel / eladás vevő és eladó között zajlik (magánértékesítés).
 • A felsõ vonalon nincs közvetlen jutalék, mivel az üzemekért már eladási jutalékot fizettek, és ez privát eladás.
 • A jövőbeni betakarítási jutalékokat az új tulajdonos felsővonalára fizetik ki.
 • Amikor valaki forgalomba hozza üzemét (növényeit), a termést nem osztják szét az aktuális növekedési ciklusban.
 • Az eladási ár fizethető BitCoin-ban vagy banki átutalással. Az eladó eldönti, hogy elfogadja-e a két fizetési lehetőség közül csak egyet, vagy mindkettőt. Ez könnyen látható a piacon.
 • Az eladókat és a vásárlókat a 2. szintű banki tranzakcióknál (nem a Bitcoin tranzakcióknál) kell ellenőrizni.
 • Egyszerre legfeljebb 1 növényt használhat.
 • Csak annyi növényt vásárolhat más partnerektől a piacon, amennyit magának vásárolt a cégtől.


Mikor kezdődik a piacon vásárolt üzem növekedési ciklusa?
Ennek a növénynek a jelenlegi folyamatos növekedése leáll. Az első növekedés a jelenlegi növekedési ciklus után kezdődik. Ez a jelenlegi növekedési állapottól függ, és 1-3 hónapot vehet igénybe.

Vannak rejtett díjak egy kereskedésért?
Sem a vevőnek, sem az eladónak nincsenek rejtett díjai. Az egyetlen dolog, hogy a jelenlegi növekedés törlődik, és meg kell várnia a következő növekedés kezdetét abban a helyiségben, ahol a megvásárolt üzem található.

Rejtett bizalmi besorolással:
Van egy rejtett bizalmi pontszám, amely csökken, ha nem fizet a megvásárolt üzemért, vagy ha a pénz beérkezése után nem igazolja az eladott üzemet. Az alacsony bizalmi pontszám piaci korlátozásokhoz vezethet.

CannerGrow piactér / kereskedési hely. Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy újra eladhatja saját növényeit - Adás-vétel - A piaccal minden partnernek lehetősége van bármikor kiszállni és eladni növényeit. Azok az érdekelt felek, akik közvetlenül szeretnének bejutni, és nem akarnak megvárni az előértékesítést, minden bizonnyal készek azonnal megvásárolni a felkínált növényeket.


CannerGrow -magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
magyar - cannabis participation
magyar - cannabis business
magyar - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Minden partner, aki prémium növényekkel rendelkezik az egyik termelőhelyiségben (nem az eladás előtti üzemekben), felajánlhatja növényeit a piacon. - A kereskedési központ felajánlja az érdeklődő Cannerald partnereknek a növények közvetlen megvásárlásának lehetőségét anélkül, hogy meg kellene várni az eladás előtti fázist - kereskedés, vétel és eladás. : CannerGrow piactér / kereskedési hely. Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy újra eladhatja saját növényeit !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, A CannerGrow piactér egy kereskedési platform a meglévő kannabisznövények vásárlásához és eladásához. A partnerek itt kereskedhetnek és vásárolhatnak más partnerektől, vagy újra eladhatják saját üzemeiket.