bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow - Пазар / Търговско място. Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете отново собствените си растения Invest in Cannabis - Това означава, че растенията имат стойност за препродажба по всяко време и могат да бъдат продадени на други заинтересовани страни от общността по всяко време.


японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai,
По този начин е възможно да продавате и търгувате собствени растения с други заинтересовани страни в този търговски център / пазар.: Вторият вариант е да закупите техните растения от други партньори - както продажбата, така и покупката са възможни CBD, THC, Grow България, Bulgaria
български, Bulgarian - България,
У дома - CannerGrow - Пазар / Търговско място. Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете отново собствените си растения Cannerald целева страница - CannerGrow - Пазар / Търговско място. Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете отново собствените си растения
Website Tracking


Пазар

Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете свои собствени растения

Всеки партньор, който притежава растения в една от стаите за отглеждане (не предпродажбени заводи) може да предложи своите заводи за продажба на пазара. Това означава, че растенията имат стойност за препродажба и могат да бъдат продадени на други заинтересовани страни от общността.
Пазарът предлага на партньорите възможността да купуват растения директно - без да се налага да чакат предпродажната фаза.

Всички растения, изброени на пазара, идват от растения, които вече са в експлоатация.

Как работи покупката?
След като закупите растение на пазара, трябва да изпратите парите директно на продавача. Не можете да плащате със салдото си в CannerGrow. След като собственикът на завода получи парите, той трябва да потвърди получаването на плащането. CannerGrow няма право да осигурява парите като посредник. В случай на измама обаче CannerGrow ще заключи завода и ще се опита да разреши случая.

Какви са условията за продажба на растение?
 • Само 3-звездни растения могат да се продават или купуват.
 • Растенията трябва да са завършили поне 3 цикъла на растеж.
 • Всеки продавач може сам да определи продажната цена.
 • Покупката / продажбата се извършва между купувач и продавач (частна продажба).
 • Няма директни комисионни за горната линия, тъй като комисионната за продажба вече е платена за растенията и е частна продажба.
 • Настоящите комисионни за реколта се изплащат по линия на новия собственик.
 • Когато някой пусне своите растения на пазара, реколтата няма да бъде разпределена за текущия цикъл на растеж, в който се намира.
 • Продажната цена може да бъде платена в BitCoin или по банков път. Продавачът решава дали да приеме само една от двете опции за плащане или и двете. Това е лесно да се види на пазара.
 • Както продавачите, така и купувачите трябва да бъдат проверени на ниво 2 за банкови транзакции (не за транзакции с биткойн).
 • Можете да използвате максимум 1 растение наведнъж.
 • Първо се нуждаете от растение, за да можете да закупите друго растение на пазара.


Кога започва цикълът на растеж на растение, закупено на пазара?
Текущият текущ растеж ще бъде спрян за това растение. Първият растеж започва след текущия цикъл на растеж. Това зависи от текущия статус на растеж и може да отнеме между 1 и 3 месеца.

Има ли скрити такси за сделка?
Няма скрити такси нито за купувача, нито за продавача. Единственото нещо е, че текущият растеж ще бъде отменен и ще трябва да изчакате следващия старт на растежа в стаята, където се намира вашето закупено растение.

Чрез скрит рейтинг на доверие:
Има скрит резултат за доверие, който пада, ако не успеете да платите за завод, който сте закупили, или ако не успеете да проверите завод, продаден след получаване на парите. Ниският рейтинг на доверие може да доведе до пазарни ограничения.

CannerGrow - Пазар / Търговско място. Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете отново собствените си растения - Купуване и продажба - С пазара всеки партньор има възможност да излезе по всяко време и да продаде своите заводи. Заинтересованите страни, които искат да влязат директно и не искат да чакат предварителната продажба, със сигурност са готови да купят предлаганите растения веднага.


CannerGrow -български, Bulgarian - Bulgaria, България, Bulgaria
Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
Независим партньор на Cannerald

Страница за регистрация
https://cannergrow.com/r/ARKMUZ
Страница на магазин
https://cannergrow.com/r/4NYS4Z
Целева страница
https://cannergrow.com/r/26CADH

Контакт

Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 15782248200
Mail:
[email protected]
Интернет:
https://www.my-cannabis-invest.com
Skype: marion.reinders2

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Всеки партньор, който притежава първокласни растения в една от стаите за отглеждане (не предпродажбени заводи), може да предложи своите заводи за продажба на пазара. - Търговският център предлага на заинтересованите партньори на Cannerald възможността да купуват растения директно, без да се налага да чакате фазата преди продажбата - търговия, покупка и продажба. : CannerGrow - Пазар / Търговско място. Тук можете да закупите растения от други партньори или да продадете отново собствените си растения !


български, Bulgarian - Bulgaria, България, Bulgaria
/ Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai, Пазарът CannerGrow е търговска платформа за покупка и продажба на съществуващи растения канабис. Партньорите могат да търгуват тук и да купуват от други партньори или да продават отново собствените си заводи.