bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow FAQ - Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh Invest in Cannabis - Gjithçka është dizajnuar në mënyrë intuitive dhe shumë e lehtë për t’u përdorur.


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Shpesh është cilësia e rrjetit që e bën një projekt të madh. Përveç një rrjeti të fortë, ekziston një bazë solide teknike.: FUNKSIONET DHE SHICRBIMET: Zyra e pasme është e lehtë dhe e lehtë për t’u përdorur. Zona jonë FAQ ju mbështet me tema të tjera si regjistrimi, hyrja, hyrja, si dhe pyetje në lidhje me blerjen e uzinës tuaj dhe zonat e tjera CannerMed dhe CannerRec. CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - CannerGrow FAQ - Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh Faqja e uljes Cannerald - CannerGrow FAQ - Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh
Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   

FAQ


Regjistrimi / verifikimi


Futja e të dhënave të një përfaqësuesi ligjor, si dhe emrin e kompanisë dhe numrin e ID-së së TVSH-së.

Vetëm një llogari lejohet për një familje.

Gjuha mund të zgjidhet nën "Gjuha e cilësimeve".Sasia dhe lloji i depozitave dhe tërheqjeve të mundshme varet nga niveli i verifikimit.

Niveli 1 është arritur tashmë me regjistrimin.

Niveli 2 arrihet duke ngarkuar dhe kontrolluar dokumentet e mëposhtme:

 • një dokument i vlefshëm identiteti për të verifikuar identitetin.
 • prova e vendbanimit për verifikimin e adresës (jo më e vjetër se 3 muaj).
Skedarët tashmë duhet të jenë në kompjuterin / pajisjen tuaj përpara se të filloni verifikimin!

Në zyrën e prapme nën "Verifikimin e Cilësimeve".Rekomandohet shumë të përdorni autentifikimin me dy faktorë të Google.
Kjo mund të vendoset në zyrën prapa nën "Parametrat".


Depozita / Tërheqja


Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme përmes transferimit bankar në EUR ose përmes transferimit të BitCoin.

Po, një llogari në EUR nën artikullin "Financat".Pagesat dhe fitimet e Bonusit janë prenotuar atje.Duke klikuar në shenjën plus (+), depozitat (p.sh. pagesa poshtë) mund të bëhen në EUR dhe BTC.
Me një klikim në shenjën minus (-) pagesa mund të bëhet në EUR dhe BTC.

Kredia mund të përdoret gjithashtu për të blerë vende / bimë shtesë.


Niveli i verifikimit 1:

 • Depozitë me transfer bankar: e pakufizuar
 • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
 • Pagesa me transferim bankar: nuk është e mundur
 • Tërheqja përmes BitCoin: 250 EUR brenda 24 orëve.
Niveli i verifikimit 2:

 • Depozita me transferim bankar: i pakufizuar
 • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
 • Pagesa me transferim bankar: 10,000 EUR brenda 24 orëve (tarifa 10 EUR)
 • Tërheqja përmes BitCoin: 2000 EUR brenda 24 orëve.


Gropa / bimë


Gropa / bimë mund të blihen në zyrën prapa nën "Shitjet e bimëve".Pagesa bëhet nga llogaria juaj e rezervimit (portofolin), me transferim bankar ose nga transferimi BitCoin.
Për çdo blerje, një faturë e duhur me taksën e vlerës së shtuar të provuar është në dispozicion për rikthim.
Për transferimet bankare, tarifa prej 1% tarifohet përveç shumës së faturës (ju lutem vini re kur bëni transferimin)!

Mimi për vendin / bimën është 2320 EUR plus TVSH dhe tarifë.Tarifat nuk zbatohen për pagesa përmes BitCoin ose pagesa nga gjendja e llogarisë.

Kostot shtesë aktualisht janë 35 EUR për rritje. Kostot shtesë janë pagat, energjia elektrike (ventilimi), qiraja, energjia elektrike (llampat), plehrat, mallrat e konsumit, blloqet e leshit të gurit dhe uji.
Pas zbritjes së kostove ndihmëse, rendimenti i mbetur i kulturës ndahet 50/50 midis pronarit të bimës dhe kompanisë.


Jo. Kostoja e një vendi bimore është e njëfishtë dhe vlen për jetën.
Pas çdo korrje ju merrni një prerje të re të bimëve falas dhe fillon një cikël i ri.

Nën titullin "Bimët e tua" secila prej bimëve të tua renditet me informacionin e mëposhtëm:
Numri i ndarjes (etiketa), vendndodhja, emri i dhomës së rritjes, data e blerjes dhe rendimenti i të korrave.Statusi dhe informacioni i mëtejshëm mbi dhomat e rritjes individuale mund të thirren nën "Kultivimin". Për më tepër, një kamera në internet dërgon një imazh të drejtpërdrejtë nga dhoma përkatëse çdo 10 sekonda (këtu dhoma "Alpha").Bimët korrren çdo 2-3 muaj. *) Kjo varet nga faktorë të ndryshëm si psh. Kohët më të gjata të rritjes, për shembull, sigurojnë rezultate më të mira të korrjeve. Bimët pastaj thahen për 2 javë.
Pas kësaj kohe, ju do të merrni shumën tuaj të korrave të kredituar.

*) Parashikimi për 2022: Duke ndarë fazën e rritjes dhe fazën e lulëzimit në dhoma të ndryshme të rritjes, koha midis korrjeve do të zvogëlohet ndjeshëm. Kjo do të thotë që 1-2 korrje mund të kompensohen shtesë në vit.

Kërkesa për bimë / bimë aktualisht është aq e madhe sa CannerGrow është në një fazë para shitjes. Kjo do të thotë: vendet që janë duke u shitur aktualisht janë ende në fazën e ngritjes dhe do të jenë në dispozicion vetëm pas fillimit të procesit të rritjes.

Informacioni mbi dhomën e rritjes që aktualisht është në shitje jepet në "Panelin e Kontrollit".Çdo partner që zotëron bimë në një nga dhomat e rritjes (jo bimë para-shitjes) mund të ofrojë bimët e tyre për shitje në treg.
Kjo do të thotë që impiantet kanë një vlerë të rishitjes dhe mund t'u shiten palëve të tjera të interesuara nga komuniteti.
Tregu u ofron partnerëve mundësinë e blerjes së impianteve direkt - pa pasur nevojë të presin për fazën e para-shitjes.Bimët korrren çdo 2-3 muaj. Kjo varet nga faktorë të ndryshëm si psh.
Ditët e korrjes jepen nga CannerGrow në zyrën e prapme si realiste me 45 deri në 70 gram për bimë dhe optimistë deri në 75 gram / bimë.

Cannerald ka aplikuar për licencë GMP për të gjithë objektin. Me këtë licencë, kompania është e autorizuar të shesë drejtpërdrejt te qeveria dhe kompanitë farmaceutike. Licenca pritet të merret në vitin 2020.
Për më tepër, autoritetet zvicerane po negociojnë me Cannerald për një leje të veçantë për të rritur bimët THC. Me qëllimin për ta bërë Zvicrën më pak të varur nga importet e THC.
Dyqanet gjithashtu mund të arrijnë fitime më të larta për lulet CBD në zonën B2C (Biznes tek klienti), por nuk do të jetë e mundur të shesësh 100% korrje B2C.

 • 1.45-1,95 EUR / gram: mimi B2B
 • 1.45-2.35 EUR / gram: edmimi i përzier B2B dhe B2C
 • 2.40-2.90 EUR / gram: pricemimi i PMP për CBD mjekësore
 • 2.60-3.60 EUR / gram: pricemimi i synuar i PMP për THC mjekësore *
 • 3.00-5.00 EUR / gram: pricemimi B2C (simbolik)
 • 4.20 EUR / gram: Kur blini një produkt në dyqanin Cannerald dhe paguani me korrjen tuaj. **
*) Parashikimi për 2022: CannerGrow po planifikon të shndërrojë të gjitha dhomat e rritjes nga bimët CBD në bimë THC. Do të vendosen dhoma të pastra në mënyrë që paketimi për dërgimin e drejtpërdrejtë në industrinë farmaceutike të jetë i mundur. Parakushti për këtë është licenca GMP, e cila pritet të jepet në 2022.

**) Si pronar i një bime, ju mund të blini produkte direkt nga rendimentet tuaja. Kjo mundëson një çmim të veçantë për produktet e dyqaneve deri në mbi 50%! 1 g CBD korrespondon me 4,20 EUR në dyqanin tonë.

Në varësi të vendit në të cilin gjendeni, ne mund t'ju sjellim çdo korrje. Vendet e disponueshme aktualisht për dorëzim:

Switzerland: Kanabisi me deri në 1% THC është plotësisht i ligjshëm. Të gjitha lulet e rritura nga Cannerald / CannerGrow përmbajnë më pak se 1% THC.

Vendet e BE-së: Kanabisi me përmbajtje THC deri në 0.2% është i ligjshëm. Pasi të keni kërkuar dërgimin për CBD tuaj të korrur në BE, Cannerald duhet së pari të nxjerrë THC nga lulet tuaja në mënyrë që përmbajtja THC të përputhet me kërkesat ligjore. Shënim: Përafërsisht 25% e të korrave humbet gjatë nxjerrjes.

Ju gjithashtu mund ta shesni CBD tuaj vetë dhe ta dërgoni atë në një adresë tjetër të dorëzimit.


i përgjithshëm


Në zyrën e prapme nën "Vizita në vend" ekziston një kalendar takimesh ku emërimet e vizitave mund të rezervohen në internet. CannerGrow ju jep mundësinë ekskluzive për të admiruar personalisht bimën më të madhe të kanabisit në Zvicër!

Në zyrën e prapme nën artikullin "Paneli", postimet më të fundit në blog janë të lidhura kudo që janë postuar azhurnimet më të fundit. Këtu do të gjeni gjithashtu lidhje me prezantimet e ardhshme në internet të biznesit live.

Për më tepër, kanalet Telegram dhe grupet Whats-App janë në dispozicion (ju lutemi pyesni referuesin).

Në menunë nën "Kontakt" mund të arrini mbështetjen e CannerGrow. Mbështetja zakonisht përgjigjet brenda 24 orëve.

Kompania është e siguruar nga të gjitha rreziqet e mundshme (humbja e fitimeve, vjedhjet, efektet e palëve të treta, vandalizmi, dëmtimi i ujit dhe dëmtimet nga zjarri dhe zjarri). Në rast dëmtimi, sigurimi është gjithashtu përgjegjës deri në 2 vjet për rendimentet e humbura të kulturave.
Kjo do të thotë që të ardhurat e ortakut gjithashtu sigurohen për periudhën derisa të korrigjohen dëmet që kanë ndodhur.


Programi i Filialit


Sipas planit të bashkëpunimit / planit të marketingut, ju do të merrni një shpërblim unik një herë mbi 7 gjenerata për shitjet e vendeve / bimëve të mbjelljes. Ky bonus është i pavarur nëse keni blerë vetë një fabrikë.

Një tjetër bonus (të ardhura të mbetura) rezulton nga pjesëmarrja juaj në rendimentin e të korrave të partnerëve të ekipit tuaj. Sidoqoftë, blerja e të paktën një fabrikë është një parakusht.

Prandaj, partnerët CannerGrow janë të përfshirë në të gjithë zinxhirin e vlerës së kompanisë - dhe kjo është unike!

Sipas planit të bashkëpunimit / planit të marketingut, ju do të merrni një shpërblim unik një herë mbi 7 gjenerata për shitje të vendeve / bimëve të bimëve në ekipin tuaj. Ky bonus është i pavarur nëse keni blerë vetë një fabrikë.
Për të qenë në gjendje të merrni pjesë në të korrat e partnerit tuaj, ju duhet të paktën një bimë e juaja.

Ju nuk do të merrni një bonus mbi shitjet në dyqanet e partnerit tuaj, por do të merrni një çmim të veçantë për blerjet tuaja në dyqanin Cannerald. Si pronar i një bime, ju mund të blini produkte direkt nga rendimentet tuaja. Kjo mundëson një çmim të veçantë për produktet e dyqaneve deri në mbi 50%!

1 g CBD korrespondon me 4,20 EUR në dyqanin tonë.

Mbushni shportën tuaj dhe zgjidhni "Bilanci CannerGrow" si mënyra e pagesës. Nëse jeni një konsumator i rregullt i produkteve CBD, ju mund të gjeneroni një "normë të sheshtë" duke blerë një herë impiantet.

Lidhja e ftesës për dyqanin Cannerald
Çdo partner CannerGrow merr një lidhje ftese të personalizuar për dyqanin Cannerald. Nëse një klient i rekomanduar i dyqanit tani vendos të bëhet edhe pronar i një fabrike, ai automatikisht do t'i caktohet rekomanduesit të tij ose të saj si një partner i drejtpërdrejtë CannerGrowX. Kështu që referuesi merr pagesat e bonusit në përputhje me programin partner të CannerGrow.

Ekzistojnë 3 lidhje të ndryshme në dispozicion për rekomandime:

 • Faqja e regjistrimit personal
 • Faqja e uljes personale me informacion të detajuar rreth CannerGrow (aktualisht vetëm në anglisht)
 • Lidhje ftese për dyqanin tuaj të personalizuar Cannerald

Ju mund të gjeni lidhjet tuaja të ftesës nën "Marketing" ose nën "Paneli - Lidhjet e marketingut - Më shumë materiale".

Prezantimet / webinaret zyrtare të biznesit në internet zhvillohen rregullisht, të cilat më pas njoftohen në "pultin" e zyrës së prapme.

Artikujt "Ekipi" në zyrën prapa ju ofron një përmbledhje të anëtarëve të ekipit tuaj në nivele të ndryshme.

Do të merrni informacionin e mëposhtëm nga secili partner i ekipit: Emri i përdoruesit, madhësia e ekipit, tokat e shitura / bimët, tokat / bimët vetjake, të ardhurat tuaja nga ky partner.

Ju nuk e dini sponsorin tuaj dhe keni nevojë për mbështetje:
Nën pikën "Ekipi" i zyrës së prapme mund të kontaktoni sponsorin / referuesin tuaj.Ju mund të kontaktoni me partnerët tuaj të drejtpërdrejtë përmes postës elektronike në zyrën prapa nën "Ekipi - Ebene1 - Veprimet".Cannerald është ambicioz për t'u bërë prodhuesi më i madh i kanabisit në Evropë. Në prill të vitit 2020, kapacitetet shtesë të sallave për disa dhjetëra mijëra bimë u morën me qira në Zvicër, të cilat tani janë duke u ngritur.

Cannerald planifikon të zgjerohet në të gjithë Evropën. "Ne po fillojmë".

CannerGrow FAQ - Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh - Trajtimi është shumë intuitiv. Me faqen e internetit të ekipit tonë për mbështetjen e shitjeve dhe faqen e FAQ, askush nuk duhet të ketë më probleme me përdorimin e Cannerald.


CannerGrow -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar - cannabis participation
shqiptar - cannabis business
FAQ - shqiptar - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Ju keni një mënyrë të thjeshtë për të fituar ligjërisht para në fushën e kanabisit. Bleni një vend / bimë një herë dhe ndani tërë jetën në rendimentet e bimëve. Ne ofrojmë ndihmë për t'u marrë me zyrën e prapme dhe ju tregojmë se si të lëvizni në mënyrë të sigurt me këtë temë. - Ka parakushtet më të mira për të ndihmuar në ndërtimin e prodhuesit më të madh kanabis në Evropë. Përveç CannerGrow, dy fushat e tjera të biznesit janë CannerRec (produkte për përdoruesit fundorë) dhe CannerMed (ndarja për kanabis mjekësor). Dhe partnerët mund të marrin pjesë në gjithçka me ndihmën e një programi të zgjuar të filialeve përmes planit të bonusit, planit të marketingut dhe planit të bashkëpunimit. : CannerGrow FAQ - Pyetjet dhe përgjigjet e bëra më shpesh !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Rreth CannerGrow: Seksioni ynë FAQ ofron udhëzime / udhëzime për regjistrimin dhe regjistrimin, trajtimin e zyrës së prapme, si dhe blerjen e vendndodhjes / blerjen e bimëve, informacione të përgjithshme dhe informacione mbi planin e bonusit / programin e partnerit dhe planin e kompensimit.