bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Закупуване на растения - Купете растения канабис. Цените, разходите, печалбата и начина на инвестиране. Какво връщане? Invest in Cannabis - След като продадете реколтата от вашето растение канабис на вашия терен, ще спечелите 50% от печалбата от реколтата и ще получите ново растение за живот.


японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai,
Фантастична възвръщаемост чрез инвестиране в пазара на канабис за милиарди долари. Участвайте в тази гениална екосистема, като закупите собствено растение в Швейцария. Бъдещ гигантски обем на пазара за медицински канабис. Информация за разходи, цени и печалба.: Бизнес моделът на Cannerald е много прост: купете растение канабис / място за растение. Компанията прави останалото. След като се продадат цветята на канабиса, се получават 50% от печалбата. CBD, THC, Grow България, Bulgaria
български, Bulgarian - България,
У дома - CannerGrow Закупуване на растения - Купете растения канабис. Цените, разходите, печалбата и начина на инвестиране. Какво връщане? Cannerald целева страница - CannerGrow Закупуване на растения - Купете растения канабис. Цените, разходите, печалбата и начина на инвестиране. Какво връщане?
Website Tracking

+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   


+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   Закупуване на растения

Искате ли да сте част от индустрията на канабис и да притежавате свои собствени физически растения? С CannerGrow Cannerald има перфектното решение за вас.

Cannerald е швейцарска компания за проучване и производство на канабис и е в процес на създаване на допълнителни съоръжения в Швейцария и Европа. CannerGrow е революционна екосистема за продажба на растения канабис. С CannerGrow можете да притежавате собствени физически растения канабис във висококачественото закрито съоръжение на Cannerald и да получавате печалбите от реалния пазар.

Регистрирайте се в CannerGrow и можете да закупите място за вашите растения в раздела "Закупуване на растения". Решете колко парцела / растения искате и ги купете само с няколко кликвания. Оттук нататък оставете експертите да работят, докато седнете и се отпуснете.

След прибирането на реколтата получавате 50% от добива от всяко растение. Колкото повече растения притежавате, толкова повече печалба можете да реализирате.

  • Растенията канабис се берат на всеки 2-3 месеца.*
  • Закупуването на тази услуга е валидно за цял живот.
  • Ще получите безплатно ново растение канабис след всяка реколта.
  • Водещите на пазара изследователски и партньорски компании дават възможност на Cannerald да произвежда висококачествен канабис с 30% по-малко вода и 40% по-малко енергия. Това ноу-хау води до още по-добра възвръщаемост на вашата инвестиция и най-добрия възможен медицински канабис.
*) Outlook за 2022: Чрез разделяне на фазата на растеж и фазата на цъфтеж на различни стаи за отглеждане, времето между реколтите ще бъде значително намалено. Това означава, че 1-2 реколти могат да бъдат допълнително компенсирани годишно.

Станете член на CannerGrow днес и започнете да извличате ползите от собственото си растение.Как да закупите вашите терени / растения
Първо изберете броя на терена / растения, които искате да закупите.
Добивите от реколтата се дават от CannerGrow като реалистични с 45 до 70 грама на растение и оптимистични с до 75 грама / растение.Като начин на плащане можете да изберете между BitCoin превод, банков депозит или плащане от кредита по сметката (ако има достатъчно)Цената за място / растение е 2320 евро плюс ДДС и такса. Таксите не се прилагат за плащания чрез BitCoin или плащания от салдото по сметката.Всеки партньор, който притежава растения в една от стаите за отглеждане (не предпродажбени заводи) може да предложи своите заводи за продажба на пазара.
Това означава, че растенията имат стойност за препродажба и могат да бъдат продадени на други заинтересовани страни от общността.
Пазарът предлага на партньорите възможността да купуват растения директно - без да се налага да чакат предпродажната фаза.


В заглавието "Вашите растения" всяко ваше растение е посочено със следната информация: Номер на разпределение (етикет), местоположение, име на стаята за отглеждане, дата на закупуване и реколта.
Състоянието в различните стаи за отглеждане е документирано в бек офиса от камера на живо.В момента търсенето на растения е толкова голямо, че CannerGrow е в фаза на предварителна продажба. Това означава: местата за растения, които в момента се продават, все още са във фаза на създаване и ще бъдат достъпни едва след началото на отглеждането. Информация за стаята за отглеждане, която в момента се продава, е предоставена на „Таблото за управление“.

Разпределение на реколтата
В момента допълнителните разходи са 35 евро на растеж. Допълнителни разходи са заплати, електричество (вентилация), наем, електричество (лампи), тор, потребителски стоки, блокове от каменна вата и вода.
След приспадане на спомагателните разходи, оставащият добив на реколтата се разделя на 50/50 между собственика на растението и компанията.

Каква цена може да се получи за реколтата?
Cannerald е кандидатствал за GMP лиценз за цялото съоръжение. С този лиценз компанията е оправомощена да продава директно на правителството и фармацевтичните компании. Очаква се лицензът да бъде получен през 2022 г.
Освен това швейцарските власти преговарят с Cannerald за специално разрешение за отглеждане на растения THC. С намерението да направи Швейцария по-малко зависима от вноса на THC.
Магазините също могат да постигнат по-големи печалби за цветя от CBD в областта на B2C (Бизнес за клиент), но няма да е възможно да се продаде 100% реколта B2C.
  • 1.45-1.95 EUR / грам: B2B цена
  • 1.45-2.35 EUR / грам: Смесена B2B и B2C цена
  • 2,40-2,90 EUR / грам: GMP цена за медицински CBD
  • 2.60-3.60 EUR / грам: Целева GMP за медицински THC *
  • 3.00-5.00 EUR / грам: B2C цена (символична)
  • 4,20 EUR / грам: При закупуване на продукт в магазина Cannerald и плащане със собствена реколта. **

*) Outlook за 2022: CannerGrow планира да превърне всички стаи за отглеждане от CBD растения в THC растения. Ще бъдат създадени чисти стаи, така че опаковките за директна доставка до фармацевтичната индустрия да са възможни. Изискването за това е лицензът за GMP, който се очаква да бъде издаден през 2022 година.

**) Като собственик на растение можете да купувате продукти директно от добивите си. Това дава възможност за специална цена за магазинни продукти до над 50%! 1 g CBD отговаря на 4.20 EUR в нашия магазин.

Калкулатор на реколтата
CannerGrow - изчисляване на добивите за различни параметри

Общи условия (ОУ) за продажби.CannerGrow Закупуване на растения - Купете растения канабис. Цените, разходите, печалбата и начина на инвестиране. Какво връщане? - CannerGrow има всички необходими лицензи и осигурява място за вашите растения. Какво струва едно растение? Как се инвестира, каква печалба, какви са разходите и цените? Каква възвръщаемост можете да постигнете?


CannerGrow -български, Bulgarian - Bulgaria, България, Bulgaria
Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
bulgarski - cannabis participation
bulgarski - cannabis business
bulgarski - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto
Независим партньор на Cannerald

Страница за регистрация
https://cannergrow.com/r/ARKMUZ
Страница на магазин
https://cannergrow.com/r/4NYS4Z
Целева страница
https://cannergrow.com/r/26CADH

Контакт

Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 15782248200
Mail:
[email protected]
Интернет:
https://www.my-cannabis-invest.com
Skype: marion.reinders2


Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :CannerGrow ви плаща 50% от печалбата от реколтата от вашите растения канабис. Информация за цени, възвръщаемост, разходи и инвестиции. - Компанията е основана през 2017 г. и е базирана в Швейцария изследователска и производствена компания в областта на медицинския канабис и носи вашата печалба. : CannerGrow Закупуване на растения - Купете растения канабис. Цените, разходите, печалбата и начина на инвестиране. Какво връщане? !


български, Bulgarian - Bulgaria, България, Bulgaria
/ Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai, Купуване на растения, продажба на растения - покупни цени, разходи, печалба и инвестиране в растения с канабис в CannerGrow / Cannerald в ултрамодерните закрити съоръжения в Швейцария с най-висока възвръщаемост.