bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   


+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   Kasvien osto

Haluatko olla osa kannabiseollisuutta ja omistaa omia fyysisiä kasvejasi? CannerGrow -sovelluksella Cannerald on täydellinen ratkaisu sinulle.

Cannerald on sveitsiläinen kannabiksen tutkimus- ja tuotantoyritys, ja se on parhaillaan perustamassa lisätiloja Sveitsiin ja Eurooppaan. CannerGrow on vallankumouksellinen ekosysteemi kannabiskasvien myyntiin. CannerGrow -sovelluksella voit omistaa omat fyysiset kannabiksikasvit Cannerald-yhtiön korkealaatuisessa sisätiloissa ja saada voitot todellisilta markkinoilta.

Rekisteröidy CannerGrow-sivustoon ja voit ostaa tilaa kasveillesi "Kasvien osto" -osiossa. Päätä, kuinka monta kenttää / kasvia haluat ostaa ja osta ne muutamalla napsautuksella. Tästä lähtien anna asiantuntijoiden työskennellä, kun istut ja rentoudut.


Sadonkorjuun jälkeen saat 50% sadosta jokaiselta kasvilta. Mitä enemmän kasveja omistat, sitä enemmän voit tuottaa.

  • Kannabiskasvit korjataan 2-3 kuukauden välein.*
  • Tämän palvelun ostaminen on voimassa koko elämän.
  • Saat uuden kannabiksen kasvin ilmaiseksi jokaisen sadon jälkeen.
  • Markkinajohtaja tutkimus- ja kumppaniyritykset antavat Cannerald mahdollisuuden tuottaa korkealaatuista kannabista 30% vähemmän vettä ja 40% vähemmän energiaa. Tämä osaaminen johtaa entistä parempaan tuottoosi sijoituksellesi ja parhaan mahdollisen lääketieteellisen kannabiksen.
*) Näkymät vuodelle 2024: Jakamalla kasvuvaihe ja kukintavaihe eri kasvutiloihin, sadonvälinen aika vähenee merkittävästi. Tämä tarkoittaa, että vuodessa voidaan maksaa 1-2 satoa.

Tule CannerGrow'n jäseneksi tänään ja ota hyötyä oman kasvustasi.Kuinka ostaa paikkoja / kasveja
Jokainen kumppani, joka omistaa kasveja yhdessä kasvatushuoneista (ei ennakkomyyntikasveja), voi tarjota kasvejaan myyntiin markkinoilla.
Tämä tarkoittaa, että kasveilla on jälleenmyyntiarvo ja ne voidaan myydä muille yhteisön kiinnostuneille osapuolille.
Markkinapaikka tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden ostaa kasveja suoraan - ilman, että heidän on odotettava ennen myyntiä.


Otsikkokohdan "Kasvit" alla luetellaan jokainen kasvi seuraavilla tiedoilla: Kohdenumero (etiketti), sijainti, viljelyhuoneen nimi, ostopäivä ja sato.
Eri kasvatushuoneiden tila dokumentoidaan takahuoneessa live-nokan avulla.
CannerGrow totesi sadontuoton realistisiksi 45 - 70 grammaa kasvia kohti ja optimistista enintään 75 grammaan kasvia kohti.

Sadon jakelu
Lisäkustannukset ovat tällä hetkellä 35 euroa / kasvu. Lisäkustannuksia ovat palkat, sähkö (ilmanvaihto), vuokra, sähkö (lamput), lannoite, kulutustavarat, kivivillapalot ja vesi.
Lisäkulujen vähentämisen jälkeen jäljellä oleva sadon sato jaetaan 50/50 kasvin omistajan ja yrityksen kesken.

Mitä hintaa voi saada sadosta?
Cannerald on hakenut GMP-lisenssiä koko laitokselle. Tällä lisenssillä yrityksellä on lupa myydä suoraan hallitukselle ja lääkeyhtiöille.
  • 1,45-1,95 EUR / gramma: B2B-hinta
  • 1,45 - 2,35 EUR / gramma: Sekoitettu B2B- ja B2C-hinta
  • 2,40 - 2,90 EUR / gramma: GMP: n hinta lääketieteelliselle CBD: lle
  • 2,60-3,60 EUR / gramma: GMP: n tavoitehinta lääketieteelliselle THC: lle *
  • 3,00-5,00 EUR / gramma: B2C-hinta (symbolinen)

*) Näkymät vuodelle 2024: CannerGrow aikoo muuttaa kaikki kasvutilat CBD-kasveista THC-kasveiksi. Puhtaat huoneet perustetaan siten, että pakkaukset suoraan lääketeollisuuteen voidaan toimittaa.


Sadonkorjainlaskuri
CannerGrow - sadon laskeminen eri parametreille